Vad vi gör

På Stålpålning Mälardalen jobbar vi med grundförstärkning och slår cirka 60 000 meter stålrörspålar varje år fördelat på cirka 200 olika arbetsplatser runt om i Mälardalen. Just därför tycker vi att vi kan kalla oss för experter på stålrörspålning. 

Stålpålning Mälardalen hjälper dig med pålningsarbetet. Våra pålningsmaskiner och utrustning är anpassad för att på ett ekonomiskt och kvalitetssäkert sätt utföra rörpålning runt hela Mälardalen. Den viktigaste resursen är vår dock vår personal och den samlade kunskap den besitter kring pålning och grundläggninsarbeten.

Vi hjälper dig gärna med planering, förslag och offert.

Andreas Klintberg VD Stålpålning AB

Små och stora grundläggningsuppdrag

Grundförstärkningsprojekt av mindre storlek som villapålning utför vi oftast med vår lastbil försedd med kran. Med kranen når vi minst 11 meter vilket betyder att vi oftast kan utföra en hel villapålning från en uppställningsplats utan att åka in i grunden. Det innebär en fördel när det gäller grundläggning av en villa tycker många. 

Projektet av större storlek som industrigrunder, grunder för industribyggnader, industrihallar och liknande utför vi oftast med någon av våra rörpålningsmaskiner. 

 

Andra grundläggningsjobb

Vår kärnverksamhet är grundförstärkning med hjälp av slagna rörpålar men vi besitter både kunskap och erfarenhet från andra grundläggnings- eller grundförstärkningsmetoder. Därför kan vi tillsammans med samarbetspartners erbjuda dig andra grundläggninsarbeten som till exempel borrade stag, vibrerad tätspont, borrad berlinerspont, pilewall eller borrade pålar. 

Är förutsättningarna de rätta lämnar vi gärna anbud och utför arbetet åt er.

Kontakta oss

Vill du anlita oss eller få en offert på ett uppdrag?
Har du frågor om hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte att ringa oss – vi återkopplar snabbt.